Onze vraag, een Vette aanpak.

Vooraf
Stond daar al een flinke boom van een website en helaas, na een effect analyse is de conclusie getrokken, dat de oude site echt gerooid ging worden, geen gesnoei, geen grondverbeteraars meer voor de oude site. We hebben zelf met de informatie een basis gelegd en expertise ingeroepen, om de takken van de website te gaan begeleiden.

Tijdens de voorbereidende werkzaamheden
Er ging een gedegen planning aan vooraf. Andere koek voor ons, dit was niet ons dagelijks werk! We kregen heel veel informatie. We gingen ervoor we wisten niet wat we konden verwachten.

Tijdens de uitvoerende werkzaamheden
Kwam er toch heel wat op ons af. Flink wat opschot moest er verwerkt worden. Informatie, teksten, nog een foto van voor en na het snoeien, toch nog een filmpje met een link.
Op het einde kwam de laatste deadline wel heel dichtbij. De puntjes op de i, is het nu checken, controleren of beoordelen…. klopt dit linkje wel, moet er niet toch…. Als we dit nu toch even anders doen.

Na afloop van de uitvoerende werkzaamheden/ oplevering
Onze webboom is geplant, gewaterd en staat in goede grond. We zijn trots, dat we jullie de nieuwe website kunnen laten zien. We kunnen nu beter laten zien wie we zijn en wat we doen. We gaan de website zelf onderhouden; goed water geven, mesten, en op zijn tijd wat snoeien. Kortom we houden jullie op de hoogte van ons nieuws en horen graag van jullie.

Een vraag of opmerking?