Digitale systemen

Bomenbeheer planmatig organiseren
Bedrijven ,gemeenten of andere instanties die veel bomen in beheer hebben, kunnen werken met een digitaal system. Het voordeel hiervan is, dat beheerders, te alle tijden weten hoeveel bomen in het beheergebied staan en hoe de actuele onderhoudstoestand van elke individuele boom in het bomenbestand is. Zo kun je boombeheer planmatig organiseren.

Een actueel bomenbestand
Alle bomen in een beheergebied in kaart hebben, heeft ook een groot voordeel voor de boomverzorgers en gebiedsopzichters ‘in het veld’. Zij zijn direct op de hoogte van de laatste geplande/ gedane werkzaamheden. Veranderingen vanuit zowel opdrachtgever als uitvoerder, worden immers direct doorgevoerd in het systeem.

 

 

Meer weten?

Altijd een actueel bomenbestand!

Wij kunnen adviseren over verschillende wijzen, waarop een bomenbestand digitaal beheerd kan worden.  Wij kunnen begeleiden om een digitaal systeem in voeren voor een actueel overzicht.

Wij zorgen uit handen nemen, door het bomenbestand te inventariseren en desgewenst het boomonderhoud of nader boomtechnisch onderzoek uitvoeren.

Meer weten?

Nader boomtechnisch onderzoek

VITA BOOMonderzoek
Binnen VITA BOOM hebben we een afdeling met specialisten, die zich bezighouden met boomtechnisch onderzoek, advies en onderhoud van waardevolle en monumentale bomen.

Ons doel?
De gezondheid en veiligheid van bomen verzekeren en samen met de boomeigenaar, haalbare, effectieve maatregelen nemen om de bomen te beschermen en ze te behouden in onze leefomgeving.

Bij VITA BOOMonderzoek, komen opleiding, onderzoekstechnieken en ervaring samen. Onze specialisten werken hebben gespecialiseerde opleidingen genoten en hebben geavanceerde apparatuur en techniek tot hun beschikking, om tot een nauwkeurig rapport te komen.

 

 

Verankerd in betrokkenheid en boombehoud

Team VITA BOOM